Reseña de | Thënie të mençura |

Página evaluada27/05/2015

72

Recomendaciones:

Dáles 'Me gusta' a otras páginas e interactúa con ellas.
Realiza publicaciones interesantes.
Revisa la longitud de tus publicaciones.
Contesta más rápidamente a las preguntas y los comentarios de tus fans.
Házle más preguntas a tus fans.

En Facebook, todos tienen algo para decir. ¿Pero qué significa todo esto para ti?

Lee nuestra nueva guía acerca de la inteligencia de medios moderna y entérate de cómo los managers de redes sociales logran la interacción, miden resultados y moldean la voz de sus marcas en tiempo real.Top 5 publicaciones de | Thënie të mençura |
 Fecha Publicación Me gusta Comentarios Compartir
26/05/2015 11022411 1074996245862160 2118978302612368436 n Dy gjëra nuk duhen përbuzur në këtë jetë:-Mundimi i nënës dhe dashuria e... 2192 1 76
26/05/2015 11111047 1074991405862644 3578297468079627940 n " Unë nuk mbaj asnjeri me zor. Jo për arsye që nuk i kam përzemër d... 1172 11 171
26/05/2015 11264833 1074995809195537 3114854879921495240 n Nëse ia arrin të mashtrosh dikë, mos mendo që ky person është budalla!... 1355 3 106
26/05/2015 11351189 1074996119195506 560545852902115246 n Mos mendo pse Zoti nuk na shpërblen menjëherë për të mirat që bëjmë, por... 1254 3 33
26/05/2015 11196220 1074991915862593 5437427587196701236 n Sekondat, minutat, i kam vetëm për veten time. Nëse ti do kohë nga koha... 1026 3 63

Publicaciones de otras personas dejadas sin respuesta - | Thënie të mençura |
 Fecha De Publicación Comentarios
24/05/2015 shume faqe dmthnse urime 0
23/05/2015 Jeta eshte nje mal ne ngjitje,por pamja eshte fantastike. 0
21/05/2015 Gezuar ditelindjen Irene! Te uroj gjerat me te bukura ne jete. Kalofsh bukur :-* 0
20/05/2015 Kur bota të kthen shpinën dhe personat që i quaje miq zhduken, ti rritesh duke mësuar që në fund... 0
17/05/2015 Imagjinata eshte arkitekti i mendjes 0