Review of YES24 INDONESIA

Page reviewed 2013-09-13

57

Recommendations:

Create more engaging posts.
Review the length of your posts.
Create a username.
Respond to posts by others more frequently.
Ask more questions to your fans.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by YES24 INDONESIA




 Date Post Likes Comments Shares
2013-09-07 9908 579332155462783 791411948 s sudah ikutan #yes24sharing di twitter yes24 indonesia?skarang waktunya... 27 60 2
2013-09-13 1186133 582017521860913 1346206842 s Selamat pagi :). Apakah quotes ini membuat kamu lebih bersemangat? Have... 56 0 3
2013-09-09 1236682 580002408729091 450052400 s Morning :D Biasanya kalau pagi-pagi waktu 1 jam itu cukup gak sih untuk... 20 8 0
2013-09-11 1234343 581211968608135 523536395 s Udah pernah cobain Ayam Goreng Korea? ^_^ Berbeda dengan ayam goreng... 13 7 0
2013-09-12 1237498 581729291889736 1086799560 s Ini dia nih peralatan makan khas Korea: sumpit logam dan sendok... 8 6 0

Unanswered Posts by Others - YES24 INDONESIA




 Date From Post Comments
2013-09-13 paket nya udah sampe^^ makasih ya min :) 0
2013-09-12 nanya dong, barang dengan kode 849869 [DAILYLIKE] fabric sticker 3p - 31 WINTER FOREST.. itu... 0
2013-09-12 exo growl repackagenya masih dapet poster ga? 0
2013-09-12 Min, aku order 2 item cloth NII ( no order 1791249 ), tp kok yg sampe cm 1 yaa?? Ini gimana kalo... 0
2013-09-10 thank you yes24. memebox (half box 2) nya baru mendarat di rumah 0