Review of Kuriozitete & Enigma

Page reviewed 2014-04-10

13

Recommendations:

Ask business partners, customers and friends to become fans.
Try Promoted Page Ads to gain more likes.
Like other Pages and interact with them.
Review the length of your posts.
Use more Call to Actions (e.g., like and share) in your posts.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.Top 5 Posts by Kuriozitete & Enigma
 Date Post Likes Comments Shares
2014-04-09 1014321 279708075524592 15561321949281768 s Stërvitja mizore e policëve tajlandezë Programi zgjat katër muaj dhe në... 2 0 0
2014-04-09 1902732 279709185524481 6126459277562068972 s Zelanda e Re është vendi më i avancuar social në botë nga 132 vende të... 2 0 0
2014-04-09 10155624 279709375524462 5804236600745966965 s Ky është një mister shekullor. Megjithatë, duket se Kupa e Shenjtë, e... 2 0 0
2014-04-09 10154991 279712705524129 1405383787454962226 s Ishulli i Pashkëve është një territor kilian qe ndodhet në pjesën... 1 0 0
2014-04-09 1545060 279712958857437 656263156189689763 s E vendosur në brigjet e Yonagunit në Japoni, kjo është një formacion... 1 0 0