Review of Acnes Indonesia

Page reviewed 2017-01-10

86

Recommendations:

Like other Pages and interact with them.
Respond to your fans questions and comments more quickly.
Create a Facebook campaign in order to gain more likes.
Use hashtags in your posts.
Improve your timing.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by Acnes Indonesia




 Date Post Likes Comments Shares
2017-01-03 Safe image.php?d=aqanm uu8iklzxda&url=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f1385lpuir0y9es%2fgiphy Si kecil yang datang tiba-tiba bikin kamu mati gaya? Duh udah ga jaman... 13836 1 2
2017-01-02 15748616 1470257552986926 7924845286873104384 n Tampil cerah bebas minyak? Bukan hal yang sulit selama kamu punya Acnes... 12075 3 1
2016-12-28 15672504 1468611503151531 5824020634059314960 n Bebas dari si kecil yang mengganggu aja tuh ga cukup loh! Yuk bikin kamu... 3417 2 0
2016-12-27 15697591 1467604296585585 1226924030033697731 n Besties, biar "Si Pengganggu" nggak balik lagi, pakai Acnes Oi... 2462 9 1
2016-12-31 15727289 1470117363000945 4400881597783850352 n Besties, dari 5 list di bawah, resolusi apa sih yang ingin kamu capai di... 37 11 0

Unanswered Posts by Others - Acnes Indonesia




 Date From Post Comments
2017-01-07 Emg hrgga nya brfhhh 0
2017-01-03 Bagaimana step pemakaian acnes powder lotion, acnes uv tint dan acnes point clear secara... 0
2017-01-01 Pas cuci muka pakai acnes crem wash kulit jadi kering gak ada minyak . Tapi pas 2 jam kemudian... 1
2016-12-31 mau tanya klo udh pke UV tint apa harus pake creamnya jga? trus produk yg harus di pakai buat... 0
2016-11-01 Kak mw nanya, tipe kulit wajahku kan kombinasi berminyak, aq pake acnes yg creamy wash nya sama... 0