Review of Clean & Clear

Page reviewed 2017-06-15

84

Recommendations:

Publish posts more often.
Like other Pages and interact with them.
Review the length of your posts.
Respond to posts by others more frequently.
Respond to your fans questions and comments more quickly.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by Clean & Clear




 Date Post Likes Comments Shares
2017-04-05 17798288 10155211763428762 8468947841467809792 n Oops! Minyak berlebih tiba-tiba ganggu? Coba Clean & Clear Oil Contr... 446417 176 168
2017-03-29 17583677 10155191491878762 6381291734986391552 n Kamu yang #SiapTerus dengan Clean & Clear Foaming Facial Wash, bikin... 394964 456 299
2017-05-26 18622427 10155382968423762 1190778001526661551 n Hi Girls, gimana nih persiapan puasa kamu? Berpuasa bukan jadi halangan... 371539 196 69
2017-06-09 Safe image.php?d=aqdner1deftphi08&url=https%3a%2f%2fmedia.giphy.com%2fmedia%2f3o7bu2djwgsk3nhjoa%2fgiphy Mau wefie dimanapun dan kapanpun bareng temen udah ngga takut sama... 151776 56 10
2017-04-22 18115938 10155274174718762 315145080769871872 n Say goodbye to kulit kusam! Gunakan Clean and Clear Natural Bright yang... 253 14 7

Unanswered Posts by Others - Clean & Clear




 Date From Post Comments
2017-06-11 Kesdihan jgn cuma dituntaskn dgn air mata, kirimknlah do'a trhadapNya atas pengorbanan ibu yg... 0
2017-06-10 Seneng banget pake produk ini Cocok ama kulit wajahku Girl cobain dehh ... 0
2017-06-01 Mau pulsa gratis tiap hari all operator!?sehari 10.000 sampai 20.000...sebulan bisa... 0
2017-06-01 Wajahku kusam,berjerawat dan komedo bagaimana cara mengatasi agar muka ini cerah dan tidak... 0
2017-05-27 Hei 0