Review of Clean & Clear

Page reviewed 2017-02-23

70

Recommendations:

Publish posts more often.
Like other Pages and interact with them.
Respond to posts by others more frequently.
Respond to your fans questions and comments more quickly.
Add more milestones.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by Clean & Clear




 Date Post Likes Comments Shares
2017-01-12 15970912 10154944994628762 2834839738626605056 n Mau tampil di video klip bareng Ify Alyssa? Caranya gampang banget! Kamu... 311856 299 130
2017-02-07 16543265 10155031733683762 2261224930437758976 n Ngelakuin hal yang kamu suka sampai lupa waktu? Wajah berminyak? Gak... 144588 77 100
2016-12-19 15622103 10154864244088762 7130114973968509065 n Udah diujung tahun tapi ada #goals-mu yang belum tercapai? Don't giv... 195 3 0
2017-01-18 16105473 10154966037813762 6400197863195803648 n Mau tampil di video klip bareng Ify Alyssa? Yuk ikutan! Caranya; 1.Play... 136 21 6
2016-12-12 15285035 10154817680618762 3407702642506372538 n Kalau belum ada rencana liburan kemana-mana, ajak sahabatmu untuk... 177 5 0

Unanswered Posts by Others - Clean & Clear




 Date From Post Comments
2017-02-21 Klau kulit bemiyak pke c&c yg mna kak 0
2017-02-19 Mau tanya nih aku kan pke clean & clear natural bright face wash. Tpi knpa gak berbusa Kalau... 0
2017-02-04 Kak..c&c apa aman di pakai ibu hamil?? 0
2017-02-03 ADM pengen ngilangin kusam dan komedo pake clean & clear apa ya. 0
2017-02-03 [no text] 0