Review of Dormeo Kosova

Page reviewed 2014-12-19

59

Recommendations:

Like other Pages and interact with them.
Create more engaging posts.
Review the length of your posts.
Ask more questions to your fans.
Encourage your fans to ask more questions for you to answer.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.Top 5 Posts by Dormeo Kosova
 Date Post Likes Comments Shares
2014-12-03 10408545 812536752137624 3937769757451382464 n Blej dyshek dhe merr dhuratë set Çarçafësh Trend Falas Për informata na... 184 2 0
2014-12-10 10690339 816159835108649 9122408015681992128 n Batanije me ngrohje, që të mos keni më netë të ftohta. Për informata na... 161 1 0
2014-12-09 10410148 815593835165249 4063660418607191599 n Të falë përqafim të ngrohtë si të ishe në verë :) Për informata na... 150 1 1
2014-12-17 10848063 819583301432969 8990702127307183635 n Përjeto gjumë të ëmbël e të shëndetshëm çdo natë. Për informata na... 123 0 0
2014-12-16 1920250 819170124807620 4447829567506248055 n Ambienti juaj relaksues krijohet me setin e mbulesave nga Dormeo ... 104 0 0