Review of Elvira Haxhiaga për Vitalitet dhe Përndritje

Page reviewed 2013-11-30

50

Recommendations:

Respond to your fans questions and comments more quickly.
Create more engaging posts.
Use more Call to Actions (e.g., like and share) in your posts.
Respond to posts by others more frequently.
Ask more questions to your fans.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.Top 5 Posts by Elvira Haxhiaga për Vitalitet dhe Përndritje
 Date Post Likes Comments Shares
2013-11-12 Safe image.php?d=aqbchi60x6ca1heg&w=130&h=130&url=http%3a%2f%2fi1.ytimg.com%2fvi%2febxhivxit54%2fhqdefault Videoja e fresket si ftese personale per ty per seminaret ne Peje dhe... 156 5 4
2013-11-25 1453492 685510548136461 331195033 s Per me thy rutinen time te perditshme me pune e angazhime qe kur spo... 67 30 0
2013-11-17 1470340 680581101962739 1776878302 s Edhe Gjakova eshte ka behet gati per seminarin sot ne ora 17.00!... 58 3 2
2013-11-15 1463056 678695018818014 1489060083 s Peja neser e Gjakova pasneser! Neser dhe pasneser do te shof se sa te... 22 11 2
2013-11-20 62474 682695098418006 656364178 s Peja, Gjakova, Presheva, Decani, Fushe Kosova..edhe pse ne dy qytete u... 40 2 0

Unanswered Posts by Others - Elvira Haxhiaga për Vitalitet dhe Përndritje
 Date From Post Comments
2013-11-25 Pershendetje Elvira. Per te gjithe ata qe e shfrytezojne rrjetin ipko ne Kosove e qe akoma nuk... 0
2013-11-17 Lexova aktivin në Pejë me shumë sukses,Urime te perqafoj. 0
2013-11-06 "Lumturia e jetes sate varet nga cilesia e mendimeve tua" (e huazuar) 0
2013-11-05 Njeriu meson ne dy menyra: permes leximit dhe permes shoqerimit me njerez te mire. Dhe mos... 0
2013-11-03 E cfar mund te shtohet tjeter pervecse falenderime te perzemerta per punen e pa lodhur dhe... 0