Review of Fjale te Urta

Page reviewed 2013-09-18

55

Recommendations:

Respond to your fans questions and comments more quickly.
Like other Pages and interact with them.
Create more engaging posts.
Ask more questions to your fans.
Respond to posts by others more frequently.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.Top 5 Posts by Fjale te Urta
 Date Post Likes Comments Shares
2013-09-11 1175032 10151780244890939 1930269900 s [no text] 554 5 123
2013-09-09 1234396 10151775731100939 2022452250 s Dikur ekzistonte nje vlere qe i thonin TURPI.. 608 18 88
2013-09-17 1095658 10201182474498681 10201182470098571 49412 1166 b Kjo video tregon historinë se si një njeri merr shpërblimin për mirësinë... 373 15 136
2013-09-16 1235278 10151789949755939 1088601074 s [no text] 431 14 29
2013-09-06 1175405 10151770714705939 2051531660 s Islande - SHQIPERI LIVE ne 10/9/2013 20:30 www.atdhe.al 104 7 16

Unanswered Posts by Others - Fjale te Urta
 Date From Post Comments
2013-09-18 Nëse nuk di diçka, më pyet. Nëse nuk bie dakort me mua, diskuto. Nëse ... 0
2013-09-15 Derisa dhe frymën që marrim e kthejmë përsëri domethënë që asgjë nuk është e jona.. 0
2013-09-12 Heshtja zemres.. mban... 0
2013-09-11 Miren ahora ya tengo mi Facebook de otro Color :D Me Funciona Genial y no descargue Nada, Esta... 0
2013-09-09 Te besh poezi , eshte si te besh dashuri 0