Review of Kelab Che Det

Page reviewed 2017-02-17

86

Recommendations:

Create more engaging posts.
Encourage your fans to ask more questions for you to answer.
Create a Facebook campaign in order to gain more likes.
Like other Pages and interact with them.
Use hashtags in your posts.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by Kelab Che Det




 Date Post Likes Comments Shares
2017-01-21 16114034 1307173986036934 8524132514891354821 n Hehe siapa lah agak nya yg jadi tukang bagi info kepada piem kita... 3859 417 1152
2017-01-21 Safe image.php?d=aqckxvlkvqzfelak&w=130&h=130&url=http%3a%2f%2fs3media.freemalaysiatoday.com%2fwp content%2fuploads%2f2017%2f01%2fghauth jasmon 1 Tak pernah situasi begini berlaku pada masa dulu....tp ketika dikatakan... 4477 242 929
2017-01-20 Safe image.php?d=aqaib5v fhmqndsc&w=130&h=130&url=http%3a%2f%2fmk cdn.mkini.net%2f1069%2fcb0deb18ea918b281d6aea4176cbaa8b Hehe puok sana dok sebok spin isu DAP dan TPM....nah tu dia Tun M dedah... 4512 241 502
2017-01-25 Safe image.php?d=aqbumge5ns7oqjhz&w=130&h=130&url=http%3a%2f%2fwww.sinarharian.com.my%2fpolopoly fs%2f1.587182.1479367561%21%2fimage%2fimage.jpg gen%2fderivatives%2flandscape 624%2fimage Hehe ni u turn ke apa?? Dulu beriye2 dok junjung TPPA...macam lah kalau... 2900 573 596
2017-01-24 Safe image.php?d=aqcvesc bepofwhw&w=130&h=130&url=https%3a%2f%2f1.bp.blogspot.com%2f hafbi88sdnu%2fwib2d05jlpi%2faaaaaaaagms%2fhzslirh3hdymu9n8ssdifqy270rnhvfnaclcb%2fw1200 h630 p k nu%2fimg 7657 Pendedahan berani dari blog APANAMA - mereka semua ni nak jaga negara... 3060 203 777