Review of NanoNano

Page reviewed 2017-05-05

72

Recommendations:

Like other Pages and interact with them.
Review the length of your posts.
Publish posts more often.
Encourage your fans to ask more questions for you to answer.
Increase the variety in your posts.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by NanoNano




 Date Post Likes Comments Shares
2017-04-18 17991123 1118047074972225 3078352868540440753 n Coba tag temen lo yang sering bolos karena ngerasa salah... 14117 66 74
2017-04-06 17523016 1106157579494508 5696580333337532912 n Nih Nano bilangin, jangan suka nilai orang dari penampilannya. Ntar kalo... 8166 13 59
2017-03-30 17554482 1099026073540992 419726242590961842 n Mumpung ntar malem itu malem jumat, suara mana yang bikin kalian takut... 5726 83 8
2017-04-21 18010460 1119554424821490 876025200816341661 n Besok malem minggu, tapi gak punya gebetan. Giliran punya gebetan,... 5329 51 12
2017-04-10 17862749 1109967705780162 3351956153130658317 n Memori hape kepenuhan gara-gara gak ada kegiatan. Gak ada kegiatan... 4848 54 11

Unanswered Posts by Others - NanoNano




 Date From Post Comments
2017-05-03 Min :* 0
2017-04-18 Hy 0
2017-03-20 Min, tahun ini bkin event color run lagi nggak? 0
2017-02-15 Nano Bisaaa Bikinnn Garis Pakai Baju :v 0