Review of Pesandong

Page reviewed 2014-03-02

57

Recommendations:

Ask business partners, customers and friends to become fans.
Try Promoted Page Ads to gain more likes.
Like other Pages and interact with them.
Use more Call to Actions (e.g., like and share) in your posts.
Ask more questions to your fans.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by Pesandong




 Date Post Likes Comments Shares
2014-02-25 1620461 432046983591850 1856489922 s Ini alasan mengapa kita harus merubah cara belanja Di luar sana, mereka... 0 0 2
2014-02-13 1781994 426859690777246 377225952 s Bangun tidur Laper? Waktunya gak cukup buat beli sarapan? Contact... 0 0 2
2014-02-22 993025 430931920370023 686994760 s Ini nih buat yang bingung gimana sih cara #pesandong nya 0 0 2
2014-02-08 Safe image.php?d=aqbjtyno3vh2lkx8&w=154&h=154&url=http%3a%2f%2fcdn.klimg.com%2fmerdeka.com%2fi%2fw%2fnews%2f2014%2f02%2f08%2f318738%2f250x125%2finternet indonesia akan mati selama 20 menit jam 2 pagi nanti Berhubung internet akan off (kalo bener terjadi) keep contact via sms ya... 0 3 0
2014-02-14 Safe image.php?d=aqakzktrxk1jzv4s&w=154&h=154&url=http%3a%2f%2fpesandong.com%2fstock%2fthb aris seafood. Mau makan siang, tapi di luar panas banget. Daripada keluar, mending... 0 0 1

Unanswered Posts by Others - Pesandong




 Date From Post Comments
2014-02-14 Layanan jasa tim #Pesandong ini bisa untuk semua makanan/minuman fav... 0