Review of Samsung Shqiperi

Page reviewed 2016-03-21

69

Recommendations:

Like other Pages and interact with them.
Create more engaging posts.
Review the length of your posts.
Ask more questions to your fans.
Add a website.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.Top 5 Posts by Samsung Shqiperi
 Date Post Likes Comments Shares
2016-03-11 12814116 478736355659473 2642608786601496273 n #GalaxyS7 dhe #GalaxyS7Edge e rinj mund të jenë tuajat sot! Ju mund t&#... 5051 45 25
2016-03-09 12790928 477433622456413 8498434720108198168 n Mbroni mikun tuaj më të mirë me Cover-in me një dizajn tërheqës. #GalaxyA 4429 23 9
2016-03-14 74979 479824392217336 7412238529904410978 n #AjoNdjesia kur jeni bërë për njëri - tjetrin… #PerfectCouple 2516 5 13
2016-03-12 12814657 478454105687698 1063713048916987348 n Për shkak se është i papërshkueshëm nga uji do të luajë muzikën tuaj të... 1857 8 5
2016-03-16 1622232 479824518883990 1457749329392590756 n Bukuria është në sytë e atij që shikon, por edhe në kamerën ballore të... 1761 6 4

Unanswered Posts by Others - Samsung Shqiperi
 Date From Post Comments
2016-03-14 E adhuroj celularin tim Samsun.Dhe nuk do ta nderroja me asnje mark apo tip tjeter.Kam filluar te... 0
2016-03-08 Doli Mashmallow OS per S6 Edge edhe per zonen e Shqiperise. Filloni te beni azhornimet e cel ☺ 0
2016-02-22 samsung Shqiperise 0