Review of Shine with Charm

Page reviewed 2017-01-04

67

Recommendations:

Publish posts more often.
Respond to your fans questions and comments more quickly.
Respond to posts by others more frequently.
Ask more questions to your fans.
Increase the variety in your posts.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by Shine with Charm




 Date Post Likes Comments Shares
2016-11-15 14992561 1331247976893982 3866672555947458560 n Waktu lagi Dapet Takut Berguling Pas Tidur? Pakai Charm Night, Lebih... 39812 270 223
2016-11-26 15109521 1341306795888100 9184699279531072770 n #kalolagidapet rasanya senggol sikattt !!! #CharmingAngry... 2248 1 1
2016-11-15 15094869 1330990173586429 8503053821245849739 n Sekarang ga perlu lagi jaim atau bersembunyi kalau kamu pengen cemal... 1356 1 1
2016-11-24 15181696 1340171769334936 1673104338027434218 n Like dan comment buat kamu-kamu yang #kalolagidapet gak bisa berhenti... 155 2 1
2016-11-29 15232321 1345019045516875 5003560116296359893 n Like yang suka begini #kalolagidapet niatnya mau jajan kok jadi kayak... 55 1 0

Unanswered Posts by Others - Shine with Charm




 Date From Post Comments
2017-01-03 Mkasih yah charm sdah dtang ke skolah kami!!! SMP NEGERI -1 PEMALANG..... And mkasih jgha buat... 0
2016-12-16 Kak,photo yang waktu kakak kunjungan ke SMPN1JERUK LEGI tadi siang mana? 0
2016-12-16 Seru banget tadi acara penyuluh-annya... Jadi makin tau deh tentang Datang Bulan.. Dikasih buku +... 0
2016-12-15 Bagi yg sudah "dapet",tolong pakai charm,bahannya tipis bisa digeser kmanapun..... 7