Review of Sony Mobile ID

Page reviewed 2015-02-16

72

Recommendations:

Open your Page and let users communicate with you.
Create more engaging posts.
Review the length of your posts.
Improve your timing.
Add more milestones.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.



Top 5 Posts by Sony Mobile ID




 Date Post Likes Comments Shares
2015-02-15 1896846 953861304638034 5165490650711944354 n Dapur, ruang tidur atau ruang tamu? Dimana kamu akan bermain?... 2378 59 51
2015-02-08 10362941 949761238381374 6824442807898916041 n Gunakan SmartBand kamu dengan aplikasi Lifelog untuk melacak gerakan... 1473 16 1
2015-02-07 Safe image.php?d=aqcnkba qi81xh0k&w=158&h=158&url=https%3a%2f%2fbmchannel.s3.amazonaws.com%2fpublisher%2f1422855476297 wk06f14aluminiumframe Lihat bingkai aluminium yang elegan dan kamu akan jatuh cinta. Bukankah... 1306 20 5
2015-02-11 14069 951545961536235 5463206682687994083 n Saat kita terus maju, lihatlah kebelakang pada evolusi teknologi Sony.... 1208 23 0
2015-02-15 16501 953951571295674 3300727164243992388 n Apa langkah selanjutnya untuk teknologi? Xperia Z3 Tablet Compact adalah... 1167 13 0

Unanswered Posts by Others - Sony Mobile ID




 Date From Post Comments
2013-09-20 ane mao tanya kalo di ssc bisa gak sih order usb n jeck cover xperia active ???? 0
2013-09-20 Udah nunggu 1 bulan,, Z1 belum di release jg di Indonesia.. Sony Mobile ID ga ada info nih... 0
2013-09-20 ini hasilnya http://t.co/9WiLu7W4d4 #PeugeotUnderwater mengg... 0
2013-09-20 ini hasilnya http://t.co/9WiLu7W4d4 #PeugeotUnderwater mengg... 0
2013-09-20 ini hasilnya http://t.co/9WiLu7W4d4 #PeugeotUnderwater mengg... 0