Review of | Thënie të mençura |

Page reviewed 2015-05-27

72

Recommendations:

Like other Pages and interact with them.
Create more engaging posts.
Review the length of your posts.
Respond to your fans questions and comments more quickly.
Ask more questions to your fans.

On Facebook, everyone’s got something to say. But what does it all mean for you?

Read our new guide to modern media intelligence and find out how top social media managers spur engagement, measure results, and shape their company’s brand voice in real time.Top 5 Posts by | Thënie të mençura |
 Date Post Likes Comments Shares
2015-05-26 11022411 1074996245862160 2118978302612368436 n Dy gjëra nuk duhen përbuzur në këtë jetë:-Mundimi i nënës dhe dashuria e... 2192 1 76
2015-05-26 11111047 1074991405862644 3578297468079627940 n " Unë nuk mbaj asnjeri me zor. Jo për arsye që nuk i kam përzemër d... 1172 11 171
2015-05-26 11264833 1074995809195537 3114854879921495240 n Nëse ia arrin të mashtrosh dikë, mos mendo që ky person është budalla!... 1355 3 106
2015-05-26 11351189 1074996119195506 560545852902115246 n Mos mendo pse Zoti nuk na shpërblen menjëherë për të mirat që bëjmë, por... 1254 3 33
2015-05-26 11196220 1074991915862593 5437427587196701236 n Sekondat, minutat, i kam vetëm për veten time. Nëse ti do kohë nga koha... 1026 3 63

Unanswered Posts by Others - | Thënie të mençura |
 Date From Post Comments
2015-05-24 shume faqe dmthnse urime 0
2015-05-23 Jeta eshte nje mal ne ngjitje,por pamja eshte fantastike. 0
2015-05-21 Gezuar ditelindjen Irene! Te uroj gjerat me te bukura ne jete. Kalofsh bukur :-* 0
2015-05-20 Kur bota të kthen shpinën dhe personat që i quaje miq zhduken, ti rritesh duke mësuar që në fund... 0
2015-05-17 Imagjinata eshte arkitekti i mendjes 0